De Animatiebus is expert in het verzorgen van beeldende verhalen en film-workshops voor PO, VO en docenten. Met veel enthousiasme en filmkennis komen wij naar jullie toe met een leerlijn voor het PO, een eenmalige verdiepingsworkshop of een projectinvulling. Bekijk hieronder ons workshop aanbod. 


Alle benodigdheden voor de workshops worden door onze docenten naar de locatie meegenomen. Door gebruik van onze mobiele animatietafels is de kwaliteit van de films gegarandeerd. Op zoek naar een verwerking van een thema? Wij ontwikkelen graag iets speciaal voor jullie.

Niet alles om ons heen beweegt in hetzelfde tempo. Leer over slimme camerabewegingen en snelheid in  onze lessen en tutorials. Deze les is onderdeel van de leerlijn Beeldverhaal, storytelling en mediakunst.

 

Bekijk hier een introductieles animatie : www.lessonup.com

Algemene leerdoelen: • De leerling kan de verhaalstructuur van film benoemen en toepassen. • De leerling maakt bewuste keuzes in gebruik van beeldmateriaal en vormgeving. • De leerling gebruikt diverse materialen om zijn verhaal te verbeelden. De kerndoelen en eindtermen van de kunst- en burgerschapsvakken in het primair en voortgezet onderwijs vormen het vertrekpunt van onze activiteiten. De workshops worden op school of via heldere online tutorials door onze ervaren workshopleiders gegeven. Diverse workshops in samenwerking met onze partners IDFA of Plastic Circle. De docenten van de Animatiebus komen naar school met eigen mobiele animatietafels en iPads voor een klas van maximaal 25 leerlingen.

Gebruik de cultuurvouchers of het CJP-budget voor onze workshops!

Voor wie?

 

Scholen

 

Filmfestivals

 

Musea en erfgoed

 

Zakelijk

Adres
Nieuwe Uilenburgerstraat 5
1011 LM Amsterdam