Licht aan en filmen maar! Onze super handige animatietafels dragen bij aan een ongestoorde creatieve werkwijze en zorgen voor een altijd goed belicht eindresultaat. De tafels zijn na onze jarenlange ervaring op scholen en bij culturele instellingen ontworpen. Ambachtelijk en lokaal geproduceerd in onze eigen werkplaats.
Gebruik de uitdagende opdrachtkaarten voor het PO bij de tafels. De opdrachten worden ondersteund met heldere uitlegfilmpjes op YouTube. De opdrachtkaarten stimuleren de creativiteit en brengen extra kneepjes van het animeren bij.

“Met de Animatietafels kunnen de deelnemers volledig in hun film opgaan en is de beeldkwaliteit altijd goed!”

Workshopleider Bibliotheek Utrecht

De inklapbare animatietafel biedt veel stevigheid en kan op de grond of op tafel gebruikt worden. De ingebouwde ledstrips zorgen voor een heldere en stabiele verlichting van de onderdelen voor je animatiefilm.
Alle aandacht gaat zo alleen naar het maken van de film of foto. Afmetingen : 110 x 50 cm.

De Animatietafel in gebruik

Dit tafelmodel op wielen verplaats je makkelijk door de school en stelt meerdere leerlingen tegelijk in staat om aan een film project te werken. Snel tekeningen of (knutsel)werkstukken digitaliseren voor in het digitale portfolio? Dit gaat ook snel en makkelijk met de juiste belichting op de Animatietafel.Er zijn opdrachtkaarten voor groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8 om zelfstandig te gebruiken met de Animatietafels.
De heldere opdrachtkaarten worden ondersteund met uitleg-filmpjes die middels de QR code op de tablet bekeken kunnen worden. Bekijk hier een voorbeeld opdrachtkaart.

Bekijk hier enkele resultaten van films geproduceerd met gebruik van de Animatietafel.

Scroll naar top