Masterclass storytelling met animatie

Animatie is een unieke beeldtaal die je kunt gebruiken op je website, social media uitingen of in je lessen, waarmee je de blik van de bezoeker of je leerling lang(er) vast kunt houden.

Het maken van een korte stopmotion animatie is een artistieke vaardigheid geeft jou als beeldend ZZP-er een extra tool in handen.

In deze cursus leer je stop motion animatie toepassen in je beroepspraktijk als ZZP-er in het culturele veld. De workshop biedt een inkijk in hoe je met simpele materialen en technieken jouw verhaal of tekst kunt verbeelden met beweging. Dit kan gewoon met je telefoon en de stopmotion studio app!

Praktisch

EXTRA:
Datum:
Woensdagmiddag 16 november 15.30 – 17.30 uur.
Locatie: Eye, Amsterdam
IJpromenade 1, Amsterdam
Docent: Hans Walther

Let op! Maximaal 12 deelnemers

Aandachtspunten

In een eenmalige bijeenkomst van 2 uur ga je na een korte introductie zelf direct aan de slag om een korte film te maken.
De workshops worden gegeven door professionele animatoren .

Voor wie?

  • Kunst- en cultuureducatie docenten
  • Medewerkers culturele instellingen
  • ZZP-ers kunstpraktijk
Kosten

Deze training wordt aangeboden binnen de ZZP impuls regeling van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Deelname is hierdoor kosteloos. Bij overinschrijving selecteren we kandidaten op basis van motivatie.

Helaas! De workshops zijn inmiddels geweest. Toch interesse om de workshop te volgen? Stuur een mailtje naar lotte@deanimatiebus.nl. Bij voldoende interesse plannen we een nieuwe workshop in.

Workshop in studio Eye filmmuseum

Vragen?

Mail naar lotte@deanimatiebus.nl

Scroll naar top