Inhoud training

Ben jij een creatieve ZZP-er werkzaam in de media- of filmwereld en wil jij je digitale vaardigheden ontwikkelen om filmlessen te geven in het basisonderwijs? Volg deze training en ontwikkel je eigen kant en klare les en kom te weten waar je deze kunt aanbieden.

In vier onlinebijeenkomsten van 2 uur produceer je een op een film(fragment) geïnspireerde lesopzet. Je leert hoe je rekening houdt met de doelgroep, een aantal vormgevings-kneepjes en een heldere uitleg video maken met je telefoon. In de laatste les presenteer je de gemaakte les aan je medecursisten voor feedback. Aan het einde van de training heb je een les klaar die je kunt aanbieden aan cultuur vertegenwoordigers.

Aandachtspunten

De nadruk van de training ligt op het ontwikkelen van digitale vaardigheden die nodig zijn om een hoogstaande hybride les te maken. Daarbij is er aandacht voor didactiek, het afstemmen van het materiaal op de doelgroep, het werkveld filmeducatie en de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen met andere ZZP-ers binnen de filmeducatie.

Voor wie?

  • ZZP-ers die professioneel werkzaam zijn binnen het werkveld van film- en video productie.
  • ZZP-ers die een lesbevoegdheid hebben voor het Kunstonderwijs

Praktisch

Data

19 sept, 26 sept, 3 okt en 10 okt van 16.00 – 18.00 uur.

Locatie

Online via Zoom en een afsluitende les (10 okt) in Eye, Amsterdam

Kosten

Deze training wordt aangeboden binnen de ZZP impuls regeling van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Deelname is hierdoor kosteloos. Bij overinschrijving selecteren we kandidaten op basis van motivatie.

Vragen?

Mail naar lotte@deanimatiebus.nl

Scroll naar top