Activiteiten

Omdat wij zelf films maken het leukste vinden dat er is delen we onze passie graag met publiek. De Animatiebus was al te vinden op diverse (film-)festivals in Nederland. Er werden films met publiek gemaakt op Oerol, Cinekid en tijdens IDFA en Movies that Matter. Op de open dag van Nationaal Opera & Ballet werden er aan de lopende band films over Don Quichot geproduceerd door de bezoekers. Altijd een unieke installatie voor een wisselend publiek op lokatie!

Vunzige Filmpjes

Festival activiteit

Aftermovie Vunzige Filmpjes @Lowlands 2022

Vunzige filmpjes
Showreel 2023 Animatiebus selectie stopmotion producties.
Alle handgemaakte animaties zijn analoog geproduceerd met de papercut animatie techniek en geproduceerd voor zowel commercieel als vrij werk.
Leiden Shorts filmfestival
Leiden Shorts is partner van de Animatiebus en wij verzorgen jaarlijks de randprogrammering bij het festival. Variƫrend van masterclasses tot activiteiten voor kinderen.

IDFA Juniordag

Bekijk hier de resultaten van de activiteiten op de IDFA Juniordag!
De bezoekers van de IDFA juniordag 24 november 2019 in de OBA Amsterdam maakte animaties naar aanleiding van de documentaire SkateKeet. Protesteren kon bij de fotomuur van de Animatiebus! De filmpjes kon je gelijk op je insta posten.

KABOOM animatiefestival

Dit jaar staan we op de kids editie van het nieuwe animatiefestival KABOOM in Utrecht met de Animatiebus. We geven 6 stop motion animatie workshops dus kom langs!
Op het spiksplinternieuwe filmfestival Kaboom Kids barst het van de animatie. Van 9 t/m 12 november strijken we neer op diverse locaties in Utrecht om jou en je kleintjes een programma voor te schotelen waarbij de hele familie de fantasie de vrije loop kan laten.

Festivals en evenementen

De activiteiten op locatie zijn gericht op participatie en bewustwording. Wij ontwerpen een unieke en verrassende ervaring voor de bezoekers als verdieping op het thema. De Animatiebus komt naar filmfestivals en evenementen om op locatie met de bezoekers een gezamenlijke film te maken!

Scroll naar boven